Verzending en levertermijnen

Doordat wij naast Paracademy ook op bestelling halsbanden en riemen maken én daarnaast nog een andere job hebben, zijn de levertijden afwisselend. Voor de DIY-kits proberen we een maximale termijn van 1 week te voorzien voor het verzenden van het pakket. Dit kan natuurlijk afwijken door onvoorziene omstandigheden of artikelen die niet in stock zijn.

Verzending binnen België
Deze verloopt standaard via Bpost maar kan ook eventueel via DPD verlopen.
Prijs tot aan automaat of afhaalpunt: €4,70
Prijs tot aan thuisadres: €5,70
Wanneer je deze verzekerd wilt laten verzenden komt er een toeslag van €1,00 (deze verzekering verloopt via Bpost zelf).

Verzending naar Nederland
Deze verloopt via DPD.
Prijs tot afhaalpunt: €7,50
Prijs tot thuisadres: €10,50

DIY-kits kunnen niet worden teruggestuurd daar deze op maat zijn samengesteld. Indien er iets fout is geleverd zullen wij dit vanzelfsprekend oplossen. Stuur ons dan binnen de 3 dagen een bericht via mail, facebook, instagram of whatsapp.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade dat het pakket zou kunnen lijden doorheen het vervoerproces. Wij verpakken de artikelen met zeer veel zorg en liefde en kunnen er dus niet aan doen wanneer er wat fout gaat bij de post. Wij raden je aan om een verzekering te kiezen bij het verzenden wanneer je hier schrik voor zou hebben.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies niet toestaan". Klik op accepteren om zo de best mogelijke surfervaring te verkrijgen op onze site.

Sluiten